IDC & PureStorage webinar

Overview

Live IDC Webinar "Hedendaagse en moderne infrastructuurkeuzes voor een Moderne Data Ervaring" - 8 December 2020 om 11:00 CET

Het effectief gebruik maken van data om besluitvorming te ondersteunen en innovatie te stimuleren, is vandaag de dag al een van de kernelementen in de bedrijfsstrategie van vele organisaties en het belang van een robuuste datastrategie zal alleen maar toenemen. Het beschikken over betrouwbare data wanneer dat nodig is, zal de sleutel tot succes zijn - of het nu gaat om het creëren van een betere klantervaring, de ontwikkeling van nieuwe producten en/of diensten, het preciezer voorspellen van de vraag of het optimaliseren van de supply chains. Aangezien steeds meer organisaties interne en externe databronnen toevoegen aan hun dataplatformen, en applicatie data verdelen over hybride en multi Cloud omgevingen, zullen alle componenten in de data value-chain opnieuw onderzocht en beoordeeld moeten worden op hun geschiktheid.


Samen met kwesties zoals veiligheid en beschikbaarheid, wordt het effectief beheren van de infrastructuur van de verzamelde data gezien als een van de grootste obstakels bij het genereren van waarde uit data. De ervaring heeft echter aangetoond dat de uitdagingen van het beheer van verschillende infrastructuur omgevingen, het voorspellen van toekomstige vereisten en het leveren van data met de vereiste snelheid en betrouwbaarheid, snel uit de hand kan lopen – zowel in kosten als in effectiviteit. Dit is dus het moment om opnieuw te kijken naar de manier waarop infrastructuur wordt gepland, geleverd, geconsumeerd en gefinancierd in een efficiënte en duurzame data gedreven organisatie. In deze context wordt verwacht dat gebruik van "as-a-service" modellen zullen accelereren in de aankomende jaren mede doordat inzet van geavanceerde analyse- en AI-mogelijkheden gebruikers een breder scala biedt aan potentiële voordelen, zoals flexibele consumptiemodellen, geavanceerde geautomatiseerde monitoring en het beheer daarvan, verminderd stroomverbruik en een lagere werklast voor IT-personeel.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de live discussie tussen Martin Canning Group VP of IDC en Remko Deenik Enterprise Systems Engineer van Pure Storage. Zij zullen discussiëren over de volgende vraagstukken:

    • Het bouwen van een duurzame strategie voor data gedreven organisaties
    • Hoe om te gaan met datamanagement in steeds toenemende complexere omgevingen 
    • Het ontwerpen van een infrastructuur die de katalysator wordt voor succes ‘for a life beyond storage’

Event Details

The complete agenda, speakers and other event information can be found on the event's website.

View Event Details

Videos & Presentations

IDC On demand Video & Post Event Executive Summary